Het dessert
Meer dan 100 recepten voor desserts, van eenvoudig tot verfijnd
Gebonden NL 1e druk 9789401433846Samenvatting
Roger van Damme en Claudia Allemeersch bundelen nogmaals hun kookkunsten in Het dessert, na Het gebak het tweede boek uit de reeks, en presenteren overheerlijke nagerechten, die tot in detail uitgewerkt zijn.
De hemelse recepten - van de perfecte tiramisu en charlottetaart, tot de zinnenprikkelende chocomousse en bavarois - worden duidelijk uitgelegd aan de hand van begeleidende foto's die je doen verlangen naar het eindresultaat. Met telkens de perfecte basisversie van het toetje, aangevuld met tal van originele variaties.
Specificaties
Vaak samen gekocht
Anderen die dit kochten, kochten ook
Rubrieken
- advisering
- algemeen management
- coaching en trainen
- communicatie en media
- economie
- financieel management
- inkoop en logistiek
- internet en social media
- it-management / ict
- juridisch
- leiderschap
- marketing
- mens en maatschappij
- non-profit
- ondernemen
- organisatiekunde
- personal finance
- personeelsmanagement
- persoonlijke effectiviteit
- projectmanagement
- psychologie
- reclame en verkoop
- strategisch management
- verandermanagement
- werk en loopbaan