,

Het dessert

Meer dan 100 recepten voor desserts, van eenvoudig tot verfijnd

Gebonden NL 1e druk 9789401433846
39,99
Nog niet verschenen, verwacht op 13‑11‑2025

Samenvatting

Roger van Damme en Claudia Allemeersch bundelen nogmaals hun kookkunsten in Het dessert, na Het gebak het tweede boek uit de reeks, en presenteren overheerlijke nagerechten, die tot in detail uitgewerkt zijn.

De hemelse recepten - van de perfecte tiramisu en charlottetaart, tot de zinnenprikkelende chocomousse en bavarois - worden duidelijk uitgelegd aan de hand van begeleidende foto's die je doen verlangen naar het eindresultaat. Met telkens de perfecte basisversie van het toetje, aangevuld met tal van originele variaties.

Specificaties

ISBN13:9789401433846
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:224
Uitgever:Lannoo
Druk:1
Verschijningsdatum:13-11-2025
Hoofdrubriek:Koken en eten

Managementboek Top 100

Rubrieken

    Personen

      Trefwoorden

        Het dessert