Myllymaki Vlees/Wild/Gevogelte

Gebonden NL 2018 1e druk 9789036636728
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis

Samenvatting

Vlees, wild en gevogelte bevat een selectie recepten van de Zweedse meesterkok Tommy Myllymäki. De ongeveer 100 recepten zijn zowel geschikt voor de dagelijkse maaltijd als voor een feestmaal, zoals karbonade met pruimen en radicchio, kalfstong, biff, Lindström,verschillende soorten tartaar, wild en gevogelte.

Specificaties

ISBN13:9789036636728
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:219
Druk:1
Verschijningsdatum:13-11-2018
Hoofdrubriek:Koken en eten

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

    Personen

      Trefwoorden

        Myllymaki Vlees/Wild/Gevogelte