IJs & co 2.0
Gebonden NL 2024 1e druk 9789461433169Samenvatting
IJSKOUD DE BESTE RECEPTEN HET HELE JAAR DOOR
Watermeloen, pistache, vegan, hartig, feestelijk, snel:
in IJs & co 2.0 presenteert Aniek Keijsers ijsrecepten
helemaal anno nu. Met nieuwe smaken, duidelijke
uitleg over technieken en waar mogelijk presenteert
Aniek bij elk recept de vegan variant. Iedereen kan
zelf lekker ijs maken met of zonder ijsmachine.
Van soft-, sherbet- of sorbetijs tot waterijs, gelato,
ijscoupes, ijstaarten voor elke gelegenheid en meer.
Van klassiekers als het perfecte vanille- of chocoladeijs
tot en met verrassende smaakcombinaties als
mango met chili. Van snelle ijsjes, zo gemaakt, als
bananenijs tot en met spektakelstukken als ijstaart
met bastogne & kersen of op basis van tiramisu.
Uiteraard mogen ook ijskoffie, frozen yoghurt,
granita, milkshakes, ijs met hartige smaken als
komkommer of met tomaat & basilicum, sprinkles,
sauzen & crumbles en het zelf maken van hoorntjes
en wafels niet ontbreken. IJs het hele jaar door:
wanneer de mussen van het dak vallen of de ijspegels
op het raam staan: IJs & co 2.0 laat zien dat zelfgemaakt
ijs altijd een geweldige traktatie is.
Specificaties
Lezersrecensies
Vaak samen gekocht
Anderen die dit kochten, kochten ook
Rubrieken
- advisering
- algemeen management
- coaching en trainen
- communicatie en media
- economie
- financieel management
- inkoop en logistiek
- internet en social media
- it-management / ict
- juridisch
- leiderschap
- marketing
- mens en maatschappij
- non-profit
- ondernemen
- organisatiekunde
- personal finance
- personeelsmanagement
- persoonlijke effectiviteit
- projectmanagement
- psychologie
- reclame en verkoop
- strategisch management
- verandermanagement
- werk en loopbaan